Text Size

USB controller "disconnecting" when spindle starts

Official support for products purchased from the BuildYourTools.com and BuildYourCNC.com sites, and the book "Build Your Own CNC Machine (Technology in Action)" by Patrick Hood-Daniel and James Floyd Kelly.

USB controller "disconnecting" when spindle starts

Postby dangador » Mon Jun 20, 2016 3:24 pm

Hi, I couldn't find a similar problem using the search option so if there is already a topic in this topic, please refer me to it :-)
Hi, I am new to this forum and new to the CNC world.
I've recently completed assembling my blackfoot and it works great! until i start the spindle... once the spindle starts, planet-cnc software shows me that the cnc isn't connected... I've tried moving an axis while starting the spindle and it moves great, Only the computer doesn't recognise it any more. The spindle cable is shielded, although not very tightly (i dont know how shielded it is supposed to be, so ill upload a photo of it as well)
any suggestions?
Attachments
2016-06-20 18.19.28.jpg
dangador
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 20, 2016 2:49 pm
CNC Machine: BlackToe v4 2x4

Return to Product Support (Build Your Tools / Build Your CNC)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 158 on Thu Mar 08, 2012 8:54 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest